Penne in stil Tapani by Jamie Oliver

de Satisfyyourcravings in Penne, 6 Iun 2015 | 3027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame penne din faina integrala
  • 40 grame Parmezan
  • 2 catei usturoi
  • 1-2 ardei iuti proaspeti
  • 50 grame busuioc proaspat
  • 4 file ansoa
  • 450 grame rosii cat mai culorate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne in stil Tapani by Jamie Oliver:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata. 

Intr-un robot de bucatarie se adauga parmezanul, usturoiul, ardeii iuti si se transforma totul intr-o pasta omogena. 

Se adauga 35-40 grame de busuioc, ansoa si doua treimi din cantitatea de rosii peste mixul din robot. Se transforma totul in pasta si se adauga 1 lingura de ulei de masline, amestecand continuu. 

Restul rosiile se taie in 2. 

Se amesteca pastele scurse cu mixul obtinut anterior si se mai adauga putin din apa in care au fiert pastele, pentru a obtine un sos matasos.

Se rastoarna intr-un platou pentru servit, se orneaza cu rosii, frunze de busuioc si fasii lungi de parmezan. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne in stil Tapani by Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste a la Bucataras