Penne cu ton

de Sorinnaa in Penne, 23 Oct 2013 | 9014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. ton din conserva
  • un pachet penne
  • bulion de tomate
  • 4 ceapa
  • usturoi
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton:

Punem pastele la fiert in apa cu sare, la foc potrivit.

Separat, curatam ceapa  si o tocam marunt. 
O calim intr-o lingura de ulei impreuna cu 3-4 catei de usturoi intregi si zdrobiti.

Dupa ce ceapa s-a aurit, adaugam tonul scurs bine de ulei si tinem pe foc, amestecand continuu, cca 3 minute.

Adaugam pasta de tomate, mirodeniile, 2-3 catei de usturoi tocati marunt, verdeata si mai tinem pe foc 4-5 minute.

Daca sosul are prea mult ulei ( se poate lasa de la ton) eliminati surplusul cu o lingura. 

Dupa ce pastele au fiert, le spalam sub jet de apa si le amestecam cu sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci