Penne cu pui si sos de rosii

de Pasiune pentru bucatarie in Penne, 2 Iun 2010 | 14363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -450 g penne
  • -2 piepti de pui
  • -1 ceapa mare
  • -4 catei de usturoi
  • -2 rosii
  • -4 linguri pasta de tomate
  • -delikat
  • -sare,piper,cimbru
  • -1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu pui si sos de rosii:

Pieptul de pui se taie bucati potrivite si se pune intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei si se prajeste bine.Se adauga ceapa taiata marunt si rosiile decojite taiate bucati si se calesc 5 min,apoi se pune pasta Se condimenteaza si se lasa pe foc 10-15 min,apoi se pune faina dizolvata in apa si se mai lasa 5 min pe foc.Intre timp se fierb pastele in apa cu sare.

Se servesc calde!
pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

02.06.2010, 20:39

Si pe mine.

adry88 1

07.07.2011, 17:30

Mario73 1

27.01.2017, 17:40

Un fel de ostropel de pui cu penne.
Cine a mai auzit sa faci rantas la paste?
Nici mort de foame nu cred ca o sa vreau sa incerc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu hribi si sos alb