Penne cu pui provencal

de Oana in Penne, 22 Ian 2011 | 7688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 rosii mari
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 g penne tricolore
  • 3 frunze de busuioc proaspat
  • mozzarella rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu pui provencal:

Pieptul de pui se spala, se sterge un prosop de hartie si se taie cuburi mici. Se incinge uleiul intr-o craticioara, se adauga usturoiul taiat felii subtiri si se inabuseste impreuna cu puiul. Rosiile se spala si se taie cubulete, apoi se adauga peste pui, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc uscat. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se rastoarna intr-un vas de iena. Puiul cu rosii se aseaza deasupra, se toaca bucuiocul prospat si se presara peste paste. Se rade mozzarella si se acopera vasul. Se lasa putin sa se intrepatrunda aromele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu pui provencal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]