Penne cu piept de pui si ciuperci

de Valclaudia in Penne, 2 Dec 2013 | 5309 vizualizari

 

o mancarica rapida, gustoasa si satioasa

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • o mana de ciuperci
  • 3 linguri de ulei
  • 200 gr. paste penne
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita bobite de mustar
  • un praf de curry
  • patrunjel verde tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu piept de pui si ciuperci:

Curatam si spalam ciupercile apoi le feliem.

Pieptul de pui se spala si se taie felii.

Se prajeste in ulei, adaugam sare si piper.

Dupa ce s-a prajit cat sa-si schimbe culoarea,adaugam ciupercile feliate.

Lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa.

Punem pastele la fiert in apa cu sare si lasam sa fiarba respectand instructiunile de pe ambalaj.

Le strecuram, le trecem sub jet de apa,dupa care le punem peste carne+ciuperci in cratita.

Adaugam un praf de curry si patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu bacon al forno