Penne cu dovlecel si morcov

de Bya Ralu in Penne, 12 Dec 2014 | 4079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de smantana
  • 30 ml jack daniel's
  • ulei de masline
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu dovlecel si morcov:

Se pune pe foc o oala cu apa si sare,cand incepe sa fiarba se adauga pastele,se lasa cat scrie pe ambalaj(nu se lasa la fiert foarte mult,trebuie sa fie usor al dente)
Ceapa se toaca marunt,se pune cu ulei de masline la calit.
Dupa cateva minute adaugam dovlecelul si morcovul date pe razatoarea mare.
Se adauga whisky-ul si se lasa sa scada zeama,se pune putina apa amestecata cu smantana,se toarna peste si se lasa la foc mic sa fiarba.
Se adauga condimentele si usturoiul tocat marunt.
Se poate adauga si busuioc(eu am uitat).
Se pun pastele deasupra sosului(nu se scurg complet de zeama),si se lasa pana scade zeama,se presara putin parmezan si in tigaie.

Se servesc cu parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu dovlecel si morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu piept de pui si sos