Penne all'arrabbiata

de - Andreea - in Penne, 27 Iul 2013 | 7277 vizualizari

 

Cui ii place sa manince picat...chiar foarte picant...astea-s pastele perfecte !!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste tip penne
  • 3 catei usturoi
  • 3 ardei iuti
  • ulei masline
  • sare
  • 250 ml suc de rosii
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne all'arrabbiata:

Intr-o tigaie punem uleiul si calim usturoiul taiat felii si ardeii iuti taiati nu prea marunt.Adaugam sucul de rosii,sare dupa gust .Se lasa la foc mic pentru circa 20 minute.

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Se fierb circa 10 minute.

Se scurg pastele de apa si se adauga la sos.

Se servesc fierbinti presarate cu patrunjel tocat

Dupa plac se presara pecorino.

TIPS-URI

1

Inloc de ardei iute proaspat se poate folosi pudra de ardei iute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne all'arrabbiata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu paste