Peltea de fructe

de simona72 in Sirop / Compot, 16 Oct 2013 | 13275 vizualizari

COMENTARII (16)

Lorra 1

16.10.2013, 11:47

Panacris 1

16.10.2013, 11:58

Merisor 1

16.10.2013, 12:04

Cat de buna poate fi!

Rocsi 1

16.10.2013, 12:12

Super buna si ce culoare frumoasa are

anca_rm 1

16.10.2013, 12:12

deyutzky 1

16.10.2013, 12:27

simona72 1

16.10.2013, 12:38

Multumesc frumos!

MotanLaOale 1

16.10.2013, 12:44

Bunica 1

16.10.2013, 12:45

E foarte buna!;-bd

Lia_ 1

16.10.2013, 14:53

eu credeam ca trebuie sa se faca precum jeleul. am facut mai demult din gutui

MonaMimi 1

16.10.2013, 15:05

foarte buna

Cris2711 1

16.10.2013, 15:38

Imi dai,asa-i?)

simona72 1

16.10.2013, 16:09

Lia, cred ca daca il lasi mai mult pe foc sa scada va iesi ca un jeleu. Depinde la ce vrei sa-l folosesti daca il vrei asa gros...nu am facut nici eu de multe ori

simona72 1

16.10.2013, 16:10

Cris, sigur ca dau

Anett 1

16.10.2013, 16:32

laura_n 1

16.10.2013, 16:40

yum te lingi pe degete

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peltea de gutui