Pateuri cu cas si conserva de vita

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2015 | 2730 vizualizari

COMENTARII (34)

Mitinita 1

20.02.2015, 21:37

MotanLaOale 1

20.02.2015, 21:39

bune bune

Merisor 1

20.02.2015, 21:40

Ce bune!

Catalina L 1

20.02.2015, 21:41

simplu si bun

Bya Ralu 1

20.02.2015, 21:45

ce bune sunt

Bunica 1

20.02.2015, 21:49

Bune,bune!

RuxyRux 1

20.02.2015, 21:50

Arata grozav Rocsicuta!

reisnaor_2006 1

20.02.2015, 21:50

o bunatate

Teo 1

20.02.2015, 21:58

Rocsi,eu ''ti-as manca '' decorul...!

Andra_Constantinescu 1

20.02.2015, 22:09

Ela68 1

20.02.2015, 22:52

interesanta umplutura

Corinuta 1

20.02.2015, 22:54

Yammiiiii!

dantes 1

21.02.2015, 11:39

Bune!!!

Panacris 1

21.02.2015, 13:56

Daaa, astea sunt pe gustul Zmeilor!

mihaelar63 1

21.02.2015, 15:45

Rocsiiii Vreau si eu

deyutzky 1

21.02.2015, 20:01

niste bunatati

Rocsi 1

22.02.2015, 21:41

Miti

Rocsi 1

22.02.2015, 21:41

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

22.02.2015, 21:42

Multumesc Meri

Rocsi 1

22.02.2015, 21:42

Catalina, multumesc

Rocsi 1

22.02.2015, 21:42

Multumesc Bia

Rocsi 1

22.02.2015, 21:42

Buni

Rocsi 1

22.02.2015, 21:42

Pupici Ruxy.

Rocsi 1

22.02.2015, 21:43

Multumesc Roxana

Rocsi 1

22.02.2015, 21:43

Bun si ala Teo )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv cu salata a la rousse