Pateuri cu branza de capra si feta

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 24 Dec 2012 | 4380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 250 g branza de vaci
  • 250 g unt
  • 1/2 lingurita sare
  • branza feta
  • branza de capra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza de capra si feta:

Amestecam branza de vaci cu untul (untul sa fie la temperatura camerei) adaugam treptat faina si sarea. Framantam putin compozitia si o lasam peste noapte in frigider. 

A doua zi, intindem o foaie din aluat (0.5 cm), taiem cercuri cu o cana si le umplem cu bucatele de branza feta si branza de capra. Impaturim cercurile in doua si apasam putin pe margini pentru a etansa pateurile, le ungem cu galbenus de oua si presaram mac sau susan deasupra. Timp de coacere: 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza de capra si feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu spanac si branza