Pateu de masline RAW

de mimmi in Mancaruri de post, 2 Iun 2012 | 6776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu masline ( fara samburi),
  • 1 avocado,
  • 2 catei usturoi,
  • 1 ceapa verde,
  • putina zeama de lamaie,
  • sare(daca sunt sarate tare maslinele nu mai adaugati)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de masline RAW:

Punem intr-un blender urmatoarele ingrediente:maslinele,avocado taiat cubulete,usturoiul si ceapa verde . Blenduim bine pana rezulta o pasta omogena.adaugam dupa gust sare si zeama de lamaie si mai blenduim putin cat sa se combine pasta cu zeama de lamaie.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de masline RAW" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

iry-gabriela 1

03.06.2012, 23:24

RuxyRux 1

05.06.2012, 18:11

Ce deliciu!

jolygina 1

28.08.2012, 14:22

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume la gratar in sos de rosii