Pateu de ficat (by Gaby)

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2010 | 4681 vizualizari

COMENTARII (24)

lia maria 1

09.11.2010, 18:31

sunt prima o felie de paine cu pateu si ajunge pentru cina

mihaelar63 1

09.11.2010, 19:02

o felie si mie , cu castravete murat daca se poate si ou fiert moale

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 19:08

a treia..................

ionix 1

09.11.2010, 19:17

toata lumea face... deci, si yo tre' sa fac

La Ancuta 1

09.11.2010, 19:20

Pofteste Lia, cina e gata

La Ancuta 1

09.11.2010, 19:21

mihaela eu dau pateul si castravetele murat, dar oul il fierbi tu

divainbucatarie 1

09.11.2010, 19:21

Yammy!

La Ancuta 1

09.11.2010, 19:22

"a treia".......... vrei si pateu medi?

La Ancuta 1

09.11.2010, 19:23

Ionela poti sa-l faci. Eu zic ca nu o sa regreti

La Ancuta 1

09.11.2010, 19:23

Multumesc divainbucatarie

gaby_duceag 1

09.11.2010, 19:28

ANCA, MA BUCUR MULT CA L-AI INCERCAT SI CA AI FOST LA FEL DE INCANTATA , CA MINE SI MY FAMILY. UPS, e cu caps) nu mai sterg)

Rocsi 1

09.11.2010, 19:28

dak mai faceti mult reteta asta si-o ia in cap gabita..oricum super

La Ancuta 1

09.11.2010, 20:20

Gaby este foarte bun. A papat si Dragos, la inceput mai reticent, ca era ceva nou. multumesc

La Ancuta 1

09.11.2010, 20:21

"dak mai faceti mult reteta asta si-o ia in cap gabita" .....asta era ideea, si-o ia in cap si nu mai gateste. Uite asa scapam de concurenta

diaconta 1

09.11.2010, 20:22

Ancule ,Gabita daca si-o ia in cap gateste de n-o mai ajunge nimeni din urma

mena29 1

09.11.2010, 20:34

Ancule,tre sa fac cumva sa ajung pe la tine sa vad cum a iesit pateul by Gaby

La Ancuta 1

09.11.2010, 20:40

pai daca-i asa Dia, inseamna ca m-am tapuit. Am muncit cu pateul si nu am scapat de concurenta

kamy 1

09.11.2010, 20:40

fac si eu curandca mi-ati facut poftada cred ca-l fac cu ficat de porc...nu are de ce sa nu fie bun...nu?? anca 5f

La Ancuta 1

09.11.2010, 20:41

Mena depinde in care parte a orasului stai, ca la cat de bun e, s-ar putea sa nu mai gasesti

La Ancuta 1

09.11.2010, 20:43

@Kamy... cred ca e la fel de bun si cu ficat de porc. Eu am avut de curcan. A fost proaspat, asa ca l-am "executat".

Bunica 1

09.11.2010, 20:47

E prea bun ca sa mai ramana ceva

La Ancuta 1

09.11.2010, 21:50

Multumesc Bunica. Laudele sunt pentru gaby, eu doar am urmat instructiunile

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 21:59

anca , las-o pe gaby , nu trebuie prea mult laudata ca si asa e cu nas pe sus

La Ancuta 1

09.11.2010, 22:57

Medi de data asta nu am ce face, ca a iesit prea bun pateul. Poate ca nu vede ca am laudat-o atat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu leurda