Pate de soia

de Michelle in Mancaruri de post, 16 Ian 2010 | 11878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • soia boabe
  • apa
  • ulei
  • oregano
  • busuioc
  • usturoi
  • sare
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de soia:

Punem de seara soia la inmuiat.O fierbem ,apoi o mixam.Eu am dat-o prim masina de facut suc de rosi ca sa iasa mai fin pateul.Se lasa la racit.Se adauga usturoiul,oregano,busuioc,sare dupa gust si ulei.

Se poate adauga maioneza in locul uleiului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bucataras 1

16.01.2010, 00:59

mamaaa, michelle ce avatar ai

Michelle 1

16.01.2010, 15:58

fain nu?delicios...

mihaelar63 1

18.01.2010, 12:39

un aperitiv de post proaspat , fara conservanti si fara e-uri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume