Pate de peste afumat

de RuxyRux in Somon, 3 Feb 2012 | 8758 vizualizari

 

Va invit la un pate fin si foarte foaaaaaarte gustos...

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de ton in ulei de masline
  • o bucata de somon afumat( in jur de 150 gr) curatat cu grija de oase
  • 25 gr unt
  • 2 lingurite branza de vaci (cremoasa)
  • 1 lingurita smantana
  • 1 galbenus de ou fiert cleios spre tare
  • doua trei firicele de marar proaspat
  • sare dupa gust
  • piper( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de peste afumat:

Se amesteca toate ingredientele la blender, foarte simplu. Se condimenteaza dupa gust si se da la rece cel putin 15 minute inainte de a-l servi...o sa va placa la nebunie( mai ales voua iubitorilor de peste afumat)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de peste afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

RuxyRux 1

04.02.2012, 23:04

Multumesc din suflet e cea mai delicioasa pasta de peste pe care am mancat-o vreodata...sunt o iubitoare de pasta de peste iar asta e perfecta

RuxyRux 1

05.02.2012, 12:05

De dimineata am mai facut inca o data reteta.....am schimbat pestele am luat din acela gata ambalat( somon), putin mai saratel si nu mi-am dat seama cand am mai pus si praful de sare...a iesit putin putin mai sarat insa nu ma deranjeaza...asa ca aveti grija si gustati inainte sa adaugati sare poate ca nu mai este necesar...e incredibil de buna

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate de peste