Pate de ficat de pui

de Irina in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2009 | 11256 vizualizari

 

O reteta delicioasa, potrivita si celor mici, dar si celor mari.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 3 cepe mici
  • 100 g unt
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingura suc de mere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat de pui:

Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga ceapa tocata marunt si se lasa pana se inmoaie. Se adauga ficateii, mararul, condimentele si in final sucul de mar. Cand ficateii s-au patruns bine se iau de pe foc si se lasa la racit. Se mixeaza apoi pentru a obtine un amestec foarte fin. Se serveste cu felii de paine prajita, castraveciori, rosii, dupa bunul plac al fiecaruia.

Pentru copii am facut diferite forme din paine prajita si apoi le-am uns cu pate, pentru a fi mai atragatoare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Irina 1

28.09.2009, 19:44

Cristinne, la fel ne facea si noua mama cand eram mici si era foarte bun, intr-adevar.

Bunica 1

16.10.2009, 15:57

Bun , bun ! L-am facut si eu , dar in loc de suc de mere am pus suc de portocale. A iesit deli.....cios !

CookieMonster 1

26.03.2013, 16:30

este absolut incantator!! si eu fac destul de des pateu in casa, foarte bun si sanatos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute