Pate de casa

de Teo Tomescu in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2014 | 4489 vizualizari

COMENTARII (9)

babi5 1

24.06.2014, 13:46

Rocsi 1

24.06.2014, 20:17

Bine ai venit!

MotanLaOale 1

25.06.2014, 00:11

- Andreea - 1

26.06.2014, 08:42

Cel mai bun daca e preparat acasa

Sidy 1

26.06.2014, 08:55

Cel mai bun pateu este cel pregatit acasa Am si eu o reteta....la borcan. De pastrat mult timp..... Pe blog

Lau 1

26.06.2014, 09:27

Teo Tomescu 1

28.06.2014, 00:52

Vă pup!:*

mihaelar63 1

28.06.2014, 01:45

Bine ai venit Teo
De o saptamana imi sta si mie gandul la un pateu de casa Daca nu puneai praz sa stii ca imi parea suspect

Teo Tomescu 1

30.06.2014, 13:55

Bine te-am gasit, Miha! Pai ce olteanca eram eu daca nu puneam praz? Ma renega tot Gorjul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate de casa, din ficat de pui, reteta unui aperitiv gustos