Pastrav in vin la cuptor

de nadea68 in Pastrav, 14 Iul 2013 | 19181 vizualizari

COMENTARII (18)

Bunica 1

14.07.2013, 20:41

Este pestele care-mi place foarte mult!

alilianaa 1

14.07.2013, 20:42

Imi place tare mult!

Valclaudia 1

14.07.2013, 20:48

bun pestele!

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 20:51

nadea68 1

14.07.2013, 20:56

multumesc

Merisor 1

14.07.2013, 21:15

Bun pastravul!

Ela68 1

14.07.2013, 21:29

foarte bun

Rocsi 1

14.07.2013, 21:33

Bya Ralu 1

14.07.2013, 21:38

delicios

nadea68 1

14.07.2013, 21:43

babi5 1

14.07.2013, 22:54

Deja la-ti imbatat :

nadea68 1

14.07.2013, 23:10

MotanLaOale 1

15.07.2013, 08:11

Corinuta 1

15.07.2013, 10:04

nadea68 1

15.07.2013, 12:16

laura_n 1

15.07.2013, 17:53

interesant, cred ca pot incerca si eu cu vin )

stefanvictor 1

17.07.2013, 12:57

Excelent, sunt sigur ca este o reteta deosebita. Pofta buna!

nadea68 1

17.07.2013, 19:33

stefanvictor e o reteta cu putine grasimi,sanatoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu ghimbir, usturoi si miere