Pastrav cu zeama de varza si mamaliga

de GabrielaDragan in Supe/Ciorbe, 11 Dec 2018 | 1879 vizualizari

 

Reteta aceasta o am de la bunica din partea tatalui. Ea o facea des, noi locuind in apropierea unui rau de munte, unde pastravul era usor de gasit.

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi maricei
  • 1,5 l zeama de varza
  • 1 hrean potrivit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu zeama de varza si mamaliga:

Pestele se curata si se taie bucati.

Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba aceasta se serveste rece cu mamaliguta fierbinte sau dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu zeama de varza si mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

12.12.2018, 11:53

RuxyRux 1

12.12.2018, 22:41

Cred ca e delicios asa!

dantes 1

14.12.2018, 09:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de vita cu galusti