Pastrav cu mamaliguta

de Bya Ralu in Pastrav, 5 Dec 2011 | 10791 vizualizari

COMENTARII (30)

Lau 1

05.12.2011, 14:05

bun

MIUTA 1

05.12.2011, 14:08

Foarte bun!
Bine ai venit!

gaby_gabytza 1

05.12.2011, 14:08

place

brunetica 1

05.12.2011, 14:28

Bun

mena29 1

05.12.2011, 14:49

Super!

mihaelar63 1

05.12.2011, 15:37

Pastravul e foarte bun
Bine ai venit

Cris2711 1

05.12.2011, 16:04

Ligia Bxl 1

05.12.2011, 16:17

ce bun

MotanLaOale 1

05.12.2011, 16:25

bun bun

alinutzika 1

05.12.2011, 16:30

o bunatate...

LUK 1

05.12.2011, 19:09

bun bun

danakarin 1

05.12.2011, 20:40

bun bun bun

RuxyRux 1

05.12.2011, 20:49

Foarte buna reteta ta

Rocsi 1

05.12.2011, 21:31

bine ai venit!!!

Bya Ralu 1

08.12.2011, 22:42

bine v-am gasit!ma bucur ca va place

gaby_duceag 1

08.12.2011, 22:43

bun venit!

Bya Ralu 1

08.12.2011, 22:48

diaconta 1

08.12.2011, 22:51

nu-mi place pestele,dar iti spun si eu bun venit

ionela2682 1

08.12.2011, 22:55

Bine ai venit!!!

Bya Ralu 1

10.12.2011, 22:44

mersi fetele

Ina 1

11.12.2011, 09:44

eu n-am apucat sa-ti spun "bun venit! "
Acum vreau o portie de peste

Bya Ralu 1

20.12.2011, 14:00

Ubulika 1

20.12.2011, 14:08

mamaieelena 1

04.01.2012, 19:46

Bya Ralu 1

04.01.2012, 22:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav in folie la cuptor