Pastrav cu legume la cuptor

de Miha in Pastrav, 1 Feb 2010 | 24828 vizualizari

COMENTARII (14)

stemol 1

01.02.2010, 14:43

e tare faza,,cand nu mai rezistati mirosului",ce ma fac ca eu am o bucatarie mica(pe balcon),inseamna ca destul de repede nu voi mai suporta mirosul

Miha 1

01.02.2010, 15:02

A fost o gluma si trebuie tratata ca atare. Si a rezista nu e acelasi lucru cu a suporta.

stemol 1

01.02.2010, 15:24

si eu am luat-o ca pe o gluma,fara suparare

Miha 1

01.02.2010, 15:37

mihaelar63 1

01.02.2010, 15:51

parca m-as da la el , pazea [bineinteles ca la pastrav ] , dar si mix-ul de legume nu-l refuz .

Miha 1

01.02.2010, 16:34

Pofteste Miha, cu drag iti ofer tot ce-ti doreste inimioara.

Sylvia 1

01.02.2010, 16:52

Excelent arata si eu am cumparat azi pastravi si abia astept sa ii atac

rivka 1

01.02.2010, 16:54

vai de mine ce foame imi este, abia mi-am facut unghiile deci trebuie sa astept pana ma pot apuca de gatit ceva...arata super pestele ...

adrian 1

02.02.2010, 10:26

de ce il dam la frigider o jumatate de ora?

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 20:22

Excelenta reteta.Am sa fac si eu asa pastravul.Cu acel amestec,cu care ungi pestele trebuie sa stea la frigider,presupun?Trebuie sa se imbibe cu pestele si apoi il bagi la cuptor.Imi place reteta,o trec la favorite.

Miha 1

09.03.2010, 23:10

Na, ca am ratat intrebarea lui Adrian. Adrian, uite ca a raspuns Carmen...se baga la frigider ca sa se imbibe carnea foarte bine cu condimentele respective.

susu 1

24.03.2010, 21:15

miha foarte bun si sanatos.

Miha 1

24.03.2010, 21:47

Da, Simona. Si usor de facut!

mariac 1

28.03.2010, 20:28

ce bine arata ,bravo imi place ca santeti tinere si foarte bune gospodine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pastrav cu piure de telina