PASTRAV CU CIMBRU SI ROZMARIN

de mihaelar63 in Pastrav, 17 Ian 2016 | 4662 vizualizari

COMENTARII (15)

Zamfira 1

17.01.2016, 22:50

Ohooo ala-la-la cu minunatii la ceas de seara! Bravooo!!! Imi place mult ce ne-ai adus!!!!

MotanLaOale 1

17.01.2016, 22:54

bun bun

Catalina L 1

17.01.2016, 23:21

ce bunatate, imi place tare

mihaelar63 1

17.01.2016, 23:57

Zamfira esti invitata mea

mihaelar63 1

17.01.2016, 23:57

Motan nu refuza peste

mihaelar63 1

17.01.2016, 23:57

Catalina

Bya Ralu 1

18.01.2016, 04:56

delicios

katty 1

18.01.2016, 08:00

Delicios!

Gicuta 1

18.01.2016, 08:38

Cel mai bun peste! arata delicios!!

anca_rm 1

18.01.2016, 08:50

hmmmm o bunatate , imi place tare mult

mirela0911 1

18.01.2016, 09:11

Vai ce bun trebuie să fie!

simona72 1

18.01.2016, 10:18

Il trimit pe Florin la tine lui ii place pastravul!

Constelatialeu 1

18.01.2016, 15:30

Ce frumos l-ai crestat !

Rocsi 1

18.01.2016, 19:33

miki_a 1

21.01.2016, 00:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor pe pat de lamaie