Pastramă înnăbuşită

de portiadelumina in Oaie, 11 Noi 2015 | 6292 vizualizari

COMENTARII (44)

Zamfira 1

11.11.2015, 17:38

Citind aceste randuri reusite, m-a lovit foamea si pofta. Padre ne ispitesti .... nici eu nu mananc carne de oaie, dar cu doua vinuri, rosu si alb, ce sa mai zicem, daca ii dam si un paharel de palinca, il mananc si eu ))) Felicitari, reteta reusita, arata foarte bine!!!!!!

Bya Ralu 1

11.11.2015, 17:41

nici eu nu pap,dar arata bine

RuxyRux 1

11.11.2015, 17:42

Vai Padre cat de buna arata! Pot sa scriu mult? ) Cand eram copil si apoi mai tarzior adolescenta, daca cumva simteam miros de pastrama de oaie pe scari nici nu mai urcam, banuiam ca vine de la mine din apartament ) asta pana nu-mi spunea mama ca e drumul liber si nu se mai simte miros .... acum ce sa-ti spun ca al meu sotior o iubeste...si de-o vreme am tot cautat o pastrama buna, sa nu fie nici tare nici atoasa....din pacate n-am reusit sa gasim, tot ce a a pus pe gratar a avut zgarciuri si-ai fost gumata...char a spus la un moment dat ca nu se pricepe poate sa o gratareasca acum am citit tipsurile tale si promit ca i le impartasesc....asa poate o avea norocul sa guste si el o bucatica buna si frageda...oricum arata grozav pastrama ta! si desi nu mananc carne...si nu-i suport mirosul cand am citit fraza asta am salivat )))) sa-mi fie pe la nas de vegetariana ce sunt " Am scos pastrama, care deja era suculentă, fragedă, cu tendinţa de a se lipi de mâini ) şi am aşezat-o lângă o mămăligă sănătoasă şi lângă oarece gogonele murate, suculente şi ele, spre a fi servite de gurile ce aşteptau flâmânde ...." numai un gurmand poate scrie asa ceva ))) si ala cred ca esti tu bunule om!

Merisor 1

11.11.2015, 17:43

Ce buna o fi fost! N-am mai mancat pastrama de oaie de nu mai stiu cand.

portiadelumina 1

11.11.2015, 17:44

Zamfira, când vin la Braşov, fac eu pastramă înnăbuşită, desigur, am să te urmăresc cu paharele alea, că musai e să te ţii de cuvânt, să mănânci cu poftă apoi. )) Mulţumesc frumos!

portiadelumina 1

11.11.2015, 17:44

Bianca, păi tu ai dat-o pe ciorbă de varză, cum să mai mănânci pastramă. )))

Zamfira 1

11.11.2015, 17:45

Bya, cine nu papa pastrama, ramane cu vinul )))

Zamfira 1

11.11.2015, 17:47

Padre, sa vedem ce pastrama faci aici, poate nu-i bun vinul de la Brasov ))))

portiadelumina 1

11.11.2015, 17:49

Lasă, că vin cu vin de-acasă, că palincă o fi şi pe la voi. Să vezi apoi cum se lipeşte pastrama de palme şi cum alunecă alături de mămăligă pe gât. ))

portiadelumina 1

11.11.2015, 17:51

Meri, foarte des nici eu, dar acum vin nişte braşoveni pe la noi prin piaţă şi aduc o pastramă de zile mari, aşa că nu pot rata astfel de fericite ocazii.

portiadelumina 1

11.11.2015, 17:55

Ruxy ), dacă ştiam, te lăsam pe tine să-mi scrii reţeta, că uite ce spor ai la scris. Eu sunt gurmand, clar, iar faptul că sunt foarte sănătos se datorează, cred, faptului că mănânc orice fel de mâncare cu mare poftă, cu foarte mare poftă. Să ştii, deseori am făcut şi eu, pe grătar, partrama zgârci, dar înnăbuşită mi-a ieşit de fiecare dată. Să nu se zgârcească la vinul pus la înnăbuşire, altef nu ar avea de unde să rămână suculentă. Ahhh, că iar mi-a venit apă în gură. ))))) Mulţumesc frumos!

Dya Daniela Andrei 1

11.11.2015, 17:56

Venim la masa!

portiadelumina 1

11.11.2015, 18:01

Daniela, n-aveţi curaj. )

Bunica 1

11.11.2015, 18:08

Uite la el ,ce buntate ne aduce în ceas de seară!

portiadelumina 1

11.11.2015, 18:16

Buni, doar ştii ce priceput sunt la nimicuri din astea. ))) ))

Adele 1

11.11.2015, 18:19

Am lipsit si eu putin si gata ai adus repede o reteta "indecenta"

portiadelumina 1

11.11.2015, 18:22

Adelina, aşa zici tu despre un om nevinovat ca mine?

Adele 1

11.11.2015, 18:26

Padre )

MotanLaOale 1

11.11.2015, 18:27

buna rau

portiadelumina 1

11.11.2015, 18:29

Vladimir, mă gândeam eu că are să-ţi placă.

Constelatialeu 1

11.11.2015, 18:36

Tragi tare acum pana apare postul, sa-ti fie de bine.Apropo, sigur nu te-ai gandit si la altii cand ai mancat-o....

portiadelumina 1

11.11.2015, 18:39

Cleme, păi cum ar fi fost să vin cu pastrama în mijlocul postului, nu? )) M-am gândit la toţi, să ştii, dar nu ştiam sigur cui o să-i placă.

T I M E A 1

11.11.2015, 18:40

As gusta si eu un pic cat sa nu zici ca sunt fitoasa si asta numai pt ca e gatita de tine

portiadelumina 1

11.11.2015, 18:51

Timea, dacă ai face asta, cum eşti un bucătăraş de renume, cu siguranţă ar avea curaj administratorii să-mi mai dea un grad, deh, părerea ta are mare greutate. ))

Bucataras Medi 1

11.11.2015, 18:54

hopa,Padre a gatit.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel impanata cu sunculita afumata si usturoi