Paste la tigaie cu carne de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 4 Apr 2021 | 4215 vizualizari

 

Din categoria cina rapida pentru cei care ''halesc''paste.

 

INGREDIENTE

  • 150 g paste spirale Gyermelyi
  • 200 g pulpa de porc taiata cubulete mici
  • 200 g amestec rosii si ardei
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la tigaie cu carne de porc:

Am pus apa cu sare la fiert, cand a inceput sa clocoteasca am adaugat pastele. Am taiat carnea de porc in bucatele mici si am pus-o la calit in tigaie. Amestecul de rosii si ardei l-am bagat la blender si l-am pasat . Cand carnea a inceput sa se albeasca am adaugat amestecul de rosii si ardei, am presarat sare si piper si am lasat sa clocoteasca la foc mic cca 15 min, apoi am adaugat pastele fierte. Am mai lasat sa scada un pic sosul si gata a fost cina. Nimic complicat, rapid si delicios, pentru fanii pastelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la tigaie cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]