Paste la cuptor cu pui si ardei copt

de alilianaa in Farfalle, 11 Feb 2016 | 3575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste farfalle
  • 400 g pui ( deja pregatit la tigaie, inabusit)
  • 200 g ardei copt
  • sare dupa gust
  • 200 g branza slaba Delaco
  • 3 oua
  • verdeturi uscate
  • 40 ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu pui si ardei copt:

Intr-o cratita se pune apa la foert cu sare si ulei de masline. Cand apa a fiert se pun pastele si se fierb conform instructiunilor de pe pachet. 

Se fierb al dente, se pun intr-o strecuratoare si se adauga apa rece. Se lasa la scurs. 

Intr-o tigaie se pune la incins ulei, cca 40 ml. Cand s-a incins punem carnea de pui taiata bucati mici, putina sare si ardeiul. Le tragem la tigaie pret de 5 minute. Oprim focul.

Un vas termorezistent este uns cu ulei. Punem pastele, adaugam ardeiul si puiul. De-asupra acestora adaugam branza amestecata cu sare, verdeturi uscate si ouale. Va rezulta o compozitie de consistenta smantanii. Aceasta se pune peste paste. Miscam vasul incet de cateva ori  astfel incat branza sa ajunga in tot preparatul. Se da la cuptor pana ce se rumeneste frumos de-asupra. Cca 30 minute. Se serveste dupa preferinta...smantana, muraturi etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu pui si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste farfalle cu pui, smantana si ciuperci