Paste Fileti di pollo cu ciuperci

de Andrada28 in Fusilli, 7 Apr 2017 | 2459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g Penne Rigate/Fusilli/Scoici Barilla
  • 2 cepe
  • 2 bucati piept de pui dezosat
  • 1 borcan 400 g ciuperci / ciuperci champignon proaspete
  • 3 linguri smantana dulce
  • 200 g lapte
  • 1 lingura faina
  • ulei
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Fileti di pollo cu ciuperci:

Se curata 2 cepe, se taie marunt. Se taie pieptul de pui cubulete, respectiv ciupercile se spala si se taie felii. Se pune in tigaie ulei, astfel incat sa se acopere fundul tigaii, cand se incalzeste, se pune ceapa la calit, dupa ce se caleste putin, se pun ciupercile si pieptul de pui pana se calesc putin. Apoi se amesteca o lingura faina cu smantana si cu laptele si se pune in tigaie peste ciupercile, pieptul de pui si ceapa calita. Se adauga sare, piper si verdeata (patrunjel, oregano).

Intre timp, se pun pastele la fiert. Dupa ce se fierbe sosul preparat si pastele, se storc pastele de apa, apoi se adauga peste sos si se amesteca.

La final, puteti presara parmezan peste ele, in farfurie, sunt delicioase!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Fileti di pollo cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere