Paste cu ton si legume

de dakris in Ton, 25 Feb 2012 | 6728 vizualizari

 

O reteta foarte simpla, gustoasa si rapid de facut...

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • 2 conserve ton in ulei
  • 150 g porumb congelat
  • 2 ardei capia rosu
  • 1 ceapa mare
  • 50 ml ulei
  • sare, piper, busuioc, oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si legume:

Intr-o tigaie teflonata in care am pus 50 ml ulei si o ceasca de apa am inabusit ceapa taiata solzisori, porumbul si ardeiul taiat cubulete. Cand legumele s-au fiert am adaugat tonul (uleiul din conserva l-am indepartat), sare si piper si am mai lasat sa se inabuse inca vreo 2-3 min.

Peste pastele fierte in apa cu sare si scurse am presarat oregano si busuioc si am adaugat tonul cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

26.02.2012, 11:39

tare bine arata!

dakris 1

26.02.2012, 16:22

va multumesc!

dakris 1

26.02.2012, 16:23

Oana, sunt convinasa ca nu doar copiilor le plac boabele de porumb...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton