Cum imi place tare mult tonul am incercat varianta asta de paste si a iesit super buna. Simplu si ieftin.
Punem pastele la fiert in apa cu sare.
Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt pana devine moale si sticloasa. Adaugam 2 catei de usturoi tocati marunt si adaugam ciupercile din conserva scurse. LAsam putin la foc mediu si apoi adaugam crenvustii taiati felii. Amestecam, adaugam sare, piper alb si la final adaugam tonul din conserva, nu foarte faramitat. Putem adauga din uleiul din cutie daca maie nevoie.
Pastele fierte le scurgem si le aduagam in tigaie la ton. Saltam ingredientele si turnam totul intr.un vas termorezistent. Turnam smantana lichida si amestecam putin sa se itnrepatrunda printre paste . Razuim putina nucsoara deasupra si apoi razuim parmezan.
Dam la cuptorul incins pana se rumenesc usor deasupra.
1
puteti inlocui crenvustii cu bacon cubulete. Eu nu am avut si am inlocuit cu crenvusti, dar au iesit bune si asa.