Paste cu ton gratinate

de cristeena20 in Paste, 31 Oct 2014 | 16848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2pachet de paste
  • 2 cutii de ton in ulei
  • 1 cutie de smantana dulce
  • 1 cutie mica (3 linguri) de porumb boabe
  • 1 cutie de ciuperci
  • 2 crenvusti
  • nucsoara, sare, piper alb, parmezan ras
  • 100 gr mozarella razuita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton gratinate:

Fierbem pastele in apa cu sare si putin ulei ; le strecuram si le stropim cu putin ulei de masline.

Intr-o tigaie calim 2 catei de usturoi cu ciupercile scurse si feliate si adaugam crenvustii taiati felii. Saltam cateva minute . 

Intr-un vas amestecam pastele cu ciupercile , porumbul, mozarella, tonul maruntit si scurs . Razuim nucsoara si aduagam smantana dulce. Omogenizam. Gustam de sare si piper si punem totul intr-un vas termorezistent. Presaram cu parmezan ras si dam la cuptor pt cca 10-15 min (pana se rumeneste usor)

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton si sos de rosii, o reteta delicioasa pentru fanii pastelor