Paste cu ton

de Bia27 in Paste, 3 Ian 2013 | 7965 vizualizari

 

M-am gandit ca dupa atatea bunataturi de sarbatori,de care suntem cam satui deja,ar merge o salata de paste cu ton ,asezonata bine cu lamaie,usoara si foarte buna!!

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste spirale
  • 2 conserve de ton maruntit in ulei
  • 2 oua fierte tari
  • 1 ardei capia
  • 1 cutie mica porumb
  • 150 g cascaval
  • 150 g masline negre
  • sare si lamaie,dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Punem pastele la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp taiem cubulete ardeiul si cascavalul, adaugam porumbul, maslinele taiate in bucatele si tonul scurs bine de ulei. Scurgem pastele dupa ce au fiert si le lasam cateva minute sa se raceasca, dupa care le adaugam peste celelalte ingrediente. La final dam pe razatoarea mica ouale fierte, adaugam sare si lamaie dupa gust ,amestecam totul si pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carbonara rapida