Paste cu ton

de olivee in Spaghete, 20 Sep 2012 | 5572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa taiata marunt
  • paste
  • bulion
  • un catel de usturoi
  • un pic de are
  • 1 ton
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Se ia o cratita in care se pune apa la fiert cu un pic ce sare. Cand fierbe apa se pun pastele .Se ia o tigaie in care se pune ceapa la calit un pic,mai apoi se adauga tonul maruntit,apoi bulionul si catelul de usturoi taiat maruntel.Se lasa cateva minutele pe foc.La sfarsit se strecoara pastele de apa si se amesteca cu tonul.Deasupra se pune o felie de branza sau branza razuita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

alinutzika 1

21.09.2012, 16:13

olivee...reteta imi place! adauga la ingrediente si tonul! pup

RuxyRux 1

21.09.2012, 20:11

Imi place!

mihaelar63 1

24.09.2012, 22:21

Bine ai venit
Gustos , cu ton nu am incercat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de ton