"Ziua cand imi rasfat nevasta"
Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din gradina.O vanata o feliem pe lungime,o condimentam si o punem pe gratar pentru ca o sa ne fie necesara la decorul final.
Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei si calim ceapa pana devine sticloasa,dupa care adaugam legumele taiate:vanata,ardelul iute si ardelul kapia.
Calim legumele pana se inmoaie usor,iar apoi adaugam rosile blenduite.
Cat timp legumele se scalda in sosul de rosii pret de 10 minute,separat intr-o oala mare punem spaghetele Barilla la fiert conform instructiunilor de pe cutie.
Cand pastele sunt fierte se amesteca cu sosul picant de vinete pana la omogenizare.
Si pentru ca sunt o pasionata a fotografiei culinare,cand pastele au fost gata , m-am jucat putin cu aranjarea lor in farfurie,invelind paste in felii de vinete coapte la gratar.