Paste cu sos de smantana

de mimmi in Paste, 27 Feb 2011 | 7837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  300g sunca de pui
  • 1/2 Gogosar
  • 1 ceapa rosie
  • praz
  • 200 ml smantana dulce pentru gatit
  • paste
  • 50 g cascaval razalit
  • sare,piper,
  • vegeta dupa gust  
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de smantana:

 Punem pastele la fiert in apa cu sare.Cand s-au fiert le strecuram si turnam putin ulei de masline peste ele.

Intre timp pregatim sosul :

Taiem ceapa marunt,sunca,ardeiul fasii,prazul feliute.

Calim ceapa,ardeiul si prazul si cand s-a inmuiat ardeiul adaugam sunca.La sfarsit adaugam smantana amestecata cu cascavalul si amestecam sa dea un clocot.

Condimentam dupa gust,amestecam pastele cu sosul si servim.

Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sacchettini al radicchio