Se pun spaghetele la fiert in apa cu sare si in timp ce fierb se pregateste sosul. Eu am folosit doua rosii pe care le-am decojit si din ele am facut un sos proaspat ( cat timp se mai gasesc rosii de gradina pe piata imi place sa folosesc sos proaspat de rosii) . Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline, cand acesta s-a incalzit am pus carnaciorul pe care il taiasem felii si apoi sosul de rosii. Am lasat sa fiarba cateva minute si apoi am pus condimente ( sare, piper, cimbru, salvie, busuioc).
Spaghetele sunt deja fierte, le scurgem apa si le adaugam peste sos, in tigaie.
La sfarsit punem si cateva frunze de patrunjel proaspat si gata pastele.
Le punem pe o farfurie, presaram deasupra parmezan din belsug si pentru fitze am facut si o coronita din parmezan ( din parmezan dat pe razatoare si pus cateva min la cuptor pe hartie de copt si modelat putin cat e fierbinte sa ia forma unei coronite).
Pastele cu sos de rosii si carnaciori sunt gata si nu pot decat sa va spun POFTA BUNA!