Paste cu sos de rosii si busuioc

de Julie in Mancaruri de post, 3 Aug 2011 | 7272 vizualizari

COMENTARII (15)

Rocsi 1

03.08.2011, 10:32

bune bune

marcela1979 1

03.08.2011, 10:41

o bunatate

LUK 1

03.08.2011, 10:54

cu siguranta sunt bune

MotanLaOale 1

03.08.2011, 11:29

bun bun

La Ancuta 1

03.08.2011, 12:10

aziz 1

03.08.2011, 12:30

cat de bine pot arata

adasev12 1

03.08.2011, 13:03

f bune eu sunt fan paste, de tot felul...si cum la mine nu este post niciodata, eu servesc cu parmigiano...orice fel de paste ....

Lau 1

03.08.2011, 13:58

place

adry88 1

03.08.2011, 16:43

arata super bn

mamaieelena 1

03.08.2011, 16:50

sunt super si mie-mi plac

alinutzika 1

03.08.2011, 19:51

nu am mancat niciodata...

diaconta 1

03.08.2011, 21:27

cat de minunat arata,mai ales pentru o mancare de post

Sidy 1

04.08.2011, 07:53

Tare bine mai arata

Julie 1

04.08.2011, 09:03

Multumesc mult tuturor! Pastele sunt o nebunie! Alinutzika, nu iti dai seama ce pierzi!

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gendermas