Paste cu sos de fenicul

de ianculubita in Farfalle, 4 Aug 2014 | 6218 vizualizari

 

Imi plac pastele,imi place feniculul si gatit si in salate; va recomand aceasta reteta cu un gust deosebit!!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga cu paste
  • 1 bulb de fenicul
  • 1 ceapa mare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml smantana lichida
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de fenicul:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare si putin ulei

In acest timp, in tigaia cu ulei incins se pun ceapa si feniculul curatate si taiate julien si se lasa cateva minute cu capac (trebuie sa ramana putin crocante). Se adauga vinul, crenguta de cimbru, sare, piper, iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se adauga smantana. Dupa ce s-a ingrosat, se potriveste de gust, se adauga busuiocul taiat si se amesteca cu pastele scurse sau se pune sosul deasupra peste paste in farfurie.

TIPS-URI

1

cand adaugati smantana nu lasati sa fiarba prea mult pentru ca se poate taia

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de fenicul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu pui si ardei copt