Paste cu sos cu carne de vita

de marcela1979 in Paste, 4 Feb 2014 | 9794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 4 cepe rosii
  • 2 ardei grasi rosii
  • 500 gr pulpa de vita
  • 100 ml bulion de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare,piper
  • 3 linguri ulei
  • 100 ml vin rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos cu carne de vita:

Se curata ceapa si ardeiul gras,se toaca marunt.Carnea de vita se taie cuburi.Intr-o tigaie se pune uleiul la incins ,se adauga ceapa tocata si ardeiul gras tocat si se caleste un pic.Se adauga carnea si se pune apa cat sa acopere si se fierbe inabusit.Cand carnea este fiarta se adauga bulionul,pasta de ardei,sare si piper dupa gust.Se adauga vinul si se lasa sa mai fiarba putin pana se evapora vinul.

Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj.Cand sunt fierte se strecoara si se adauga in tigaia cu sos.Se amesteca si servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui si branza