Paste cu somon

de cristeena20 in Paste, 27 Mar 2014 | 7989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de paste (eu am folosit fettucini)
  • 2 felii de somon
  • 4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 rosie mare
  • sare, piper
  • busuioc proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu somon:

- Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj (in apa cu sare si putin ulei de masline).

- Intre timp somonul care a fost sarat in prealabil il punem pe gratar sa se prajeasca , intorcandu-l pe ambele parti. Il scoatem pe o farfurie si il taiem cubulete mici.

- Pisam usturoiul si intr-o tigaie punem la incins ulei de masline (de buna calitate) si adaugam usturoiul. Il lasam atat pana sa capete o culoare si gust apoi adaugam rosia taiata cubulete mici (sunt bune si rosiile cherry taiate in jumate, dar eu nu am avut). Lasam cca 5-7 minute sa se inmoaie rosiile. Adaugam sare, piper si apoi adaugam somonul . Mai lasam  pe foc cca 5 minute si aduagam busuioc verde tocat marunt. 

- Adaugam pastele scurse de apa (niciodata sa nu spalati pastele dupa ce le.ati fiert).Se amesteca si se mai adauga frunze de busuioc proaspete.

Pofta mare!!!

TIPS-URI

1

Se servesc cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu fructe de mare si somon