Paste cu rosii si busuioc

de ionela2682 in Paste, 6 Iul 2011 | 3470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 1 ceapa mare
  • 5-6 rosii bine coapte de marime potrivita
  • 3-4 catei usturoi
  • busuioc uscat sau proaspat
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu rosii si busuioc:

-pastele se pun la fiert in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj

-ceapa se caleste in putin ulei,adauga rosiile taiate in patru,-se tine pana se inmoaie putin,adauga usturoiul,busuiocul ,sare si piper,se tin pana se patrund bine

-Se adauga pastele fierte si scurse,se amesteca bine pana ce pastele sunt bine patrunse

-se servesc calde stropite cu ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton