Paste cu piept de pui

de ionela2682 in Paste, 20 Ian 2012 | 45630 vizualizari

 

Buneee......cand esti in pana de idei...!!!

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fainoase
  • 1 piept de pui
  • cascaval
  • sare si piper
  • busuioc
  • oregano
  • 2-3 linguri suc de rosii
  • 2-3 catei usturoi
  • 1/2 ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui:

-punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet

-taiem pieptul in bucatele destul de mici si-l calim in cateva linguri de ulei pana capata o culoare frumoasa

-scoatem pieptul si-l punem deoparte

-in uleiul ramas adaugam ceapa si usturoiul si calim pana se inmoaie putin ,adaugam 2-3 linguri de suc de rosi dar si cateva linguri den apa in care au fiert pastele ,tinem pe foc cateva minute,adaugam si carnea de pui

-saram si piperam adaugam dupa gust busuioc si oregano

-scurgem pastele si adaugam peste ele sosul de rosii cupieptul de pui

-amestecam bine toate ingredientele

-turnm intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet

-radem cascaval din belsug deasupra si dam la cuptor pentru aproximativ 30 min.

POFTA MARE!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ravioli con funghi e prosciutto di pollo