Paste cu nuci, conopida si branza albastra

de laylalala in Paste, 27 Oct 2010 | 5229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 1 conopida, spalata si desfacuta in buchetele
  • 100 gr branza albastra (eu am folosit Camembert), sfaramitata
  • 1 lingura miere
  • 100 gr nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu nuci, conopida si branza albastra:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.

Buchetelele de conopida se fierb aprox. 10 minute pana cand daca se inmoaie usor apoi se scurg si se pastreaza calde.Nucile se prajesc intr-o tigaie fara grasime timp de 2-3 minute pana cand incepe sa li se simta aroma. Pastele fierte se scurg si se amesteca cu 50 gr branza albastra si 1 lingura de miere.Se adauga conopida urmata de nuci.Pastele se servesc presarate cu restul de branza albastra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuci, conopida si branza albastra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

giuliana 1

28.10.2010, 10:12

arata bine da de branza albastra nu am mai auzit da vin si asa la o portie

laylalala 1

28.10.2010, 13:07

branza albastra este branza cu mucegai

Ligia Bxl 1

26.11.2010, 09:15

daa branza albastra este o bunatate,dar nu este camembert,este cu totul alt ceva cu gusturi diferite5 furci de la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu ciuperci în sos de smîntînă