Paste cu nuca si portocala

de LUK in Penne, 17 Dec 2010 | 4675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • o lingura de pesmet
  • o lingura de zahar
  • o portocala
  • o lingurita de ulei
  • 2 linguri de nuca
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu nuca si portocala:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Pesmetul cu zaharul se pun intr-o craticioara in care am pus uleiul si amestecam pe foc mic de cateva ori,cat sa se omogenizeze.Luam de pe foc,punem pastele scurse de apa,nuca si zeama de portocala si mai punem inca putin pe foc,pana amestecam de 2-3 ori.Luam de pe foc si servim.Mie mi-a placut sa pun bucatele mici de portocala printre paste..ii da un plus de aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuca si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

20.12.2010, 08:57

kamy 1

20.12.2010, 20:03

ce-mi plac da nu pot manca pt ca ma arde pe piept si numai de la nuca 5f

LUK 1

20.12.2010, 23:03

ce pacat kamy...sunt asa de bune..portocala ii da asa un gust deosebit...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu hribi si sos alb