Cred ca ati mancat macar o data paste cu nuci, ei bine m-am gandit sa schimb macazul acestei retete si sa-i dau o tenta exotica. :) Va puteti inchipui ce bunatate a iesit? ♥ ♥ ♥
1. Pune sirop din compotul de ananas, apa si sarea intr-un vas, cand da in clocot adauga melcisorii si lasa sa fiarba 6 minute la foc mic.
2. Opreste focul, ia pastele, scurge-le, pune apa rece cat sa le cuprinda, invarte o data in vas si scurge-le imediat.
3. Pune ciocolata rupta in bucati si 4 felii de ananas taiate cubulete, amesteca usor apoi adauga 2 lg cu varf nuca de cocos si esenta de rom si amesteca iar.
4. Pune pastele intr-un inel detasabil si lasa 5-10 min sa se racoreasca. Pune restul de nuca de cocos deasupra si orneaza cu restul feliilor de ananas. Luati inelul si le puteti setrvi calde sau reci. Orice varianta ati alege, pastele sunt la fel de bune. ♥ ♥ ♥
S-aveti pofta!