Paste cu mazare si sos alb

de mihaelar63 in Paste, 18 Mai 2012 | 10011 vizualizari

 

As putea spune ca sosul la aceste paste este o varianta ,, a la carbonara'' . Eu nu am folosit galbenusuri , oricum preparatul are suficiente calorii !!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste lumaconi
  • 500 gr pulpa porc afumata de casa
  • 500 gr mazare verde [congelata]
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 200 gr smantana slaba
  • 200 gr parmezan
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu mazare si sos alb:

Pastele se pregatesc urmand instructiunile de pe pachet .

Carnea se taie fasii si se prajeste usor in ulei se adauga mazarea fiarta + usturoi, ceapa rondele si sare .

Se adauga smantana si jumatate din parmezan ,amestecand usor .

Serviti pastele cu sos asezonate cu piper , patrunjel verde si restul de parmezan .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu mazare si sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

iry-gabriela 1

18.05.2012, 16:30

imi place combinatia

mena29 1

18.05.2012, 20:08

Zilele astea m-ai omorat cu atatea bunatati!

Bya Ralu 1

21.05.2012, 00:12

foarte bune pastele

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu bacon si mazare