Paste cu dovlecei

de ala_oancea in Paste, 5 Oct 2009 | 4949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 3 catei de usturoi
  • 2 dovlecei subtiri
  • 150 gr sunculita
  • masline negre
  • ulei de masline
  • sare, piper, busuioc
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu dovlecei:

Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj.
Se caleste usturoiul cu sunculita in ulei de masline. Se adauga dovleceii taiati felii subtiri si se amesteca usor. Cand dovleceii sunt facuti, se condimenteaza, se adauga maslinele apoi pastele scurse. Se amesteca usor si se mai stopeste cu ulei de masline. Se servesc cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu carne si sos