Paste cu carne tocata de curcan

de fluturas in Penne, 29 Oct 2009 | 22230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de penne
  • 500g carne tocata de curcan
  • o ceapa
  • 400g ciuperci proaspete
  • suc de rosii
  • cascaval
  • piper,cimbru,oregano,busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne tocata de curcan:

Pastele fierte 8 minute cu sare si ulei,(scurse si clatite cu apa rece)le-am pus intr-o tava de yena.Am calit o ceapa tocata marunt cu ciupercile si carnea tocata apoi am turnat sosul de rosii,condimentele.Totul am pus peste paste apoi am ras cascaval afumat si le-am pus la cuptor cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne tocata de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

ionix 1

29.10.2009, 20:37

bun bun

Adinuta 1

29.10.2009, 22:14

ancuta1 1

16.11.2013, 06:58

am facut reteta,este foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella