Paste cu branza dulce

de ela in Paste, 19 Mai 2010 | 6185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr paste
  • 400gr branza dulce de vaca
  • 2linguri zahar
  • 1lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza dulce:

Se pune apa la fiert intr-un vas,cu putina sare,cand incepe sa fiarba apa rasturnam pastele si lasam sa fiarba dupa instructiunile de la paste,in functie de ce se alege.

Cand sunt gata,se arunca apa,se trec printr-un jet de apa rece,se aduga untul si branza si se mai pune putin pe foc pana se topeste untul si inmoaie putin si branza.Cand se serveste,se adauga zaharul dupa gust,eu pun mai mult zahar de obicei.Se serveste cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (57)

dicarmencitta1957 1

24.05.2010, 16:57

O bunatate,mmmm as manca si eu,dar nu am voie.Felicitari draga Ela,ai si de la mine 5 furculite verzi.

Roxana 1

26.05.2010, 19:56

hmmmmm

ela 1

26.05.2010, 20:04

rocsana tarziu le-ai vazutdeja as vrea sa fac altele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu legume