Paste cu branza dulce

de Miha in Mancare copii, 15 Feb 2010 | 8844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste (de orice fel)
  • 150 g branza de vaci
  • 50 g unt
  • zahar dupa gust
  • vanilie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza dulce:

O reteta extrem de simpla, dar care place copiilor. Oricat m-as stradui n-am cum s-o descriu decat in cateva cuvinte. :))

Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se pun intr-o tigaie in care am topit untul. Adaugam branza, zahar dupa gust ( nu mai mult de 2 linguri) si vanilia. Amestecam continuu pana se omogenizeaza totul.

Se serveste cald.

 

TIPS-URI

1

branza de vaci se poate inlocui si cu cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

20.02.2010, 09:58

Miha 1

20.02.2010, 11:30

Diana, noi daca ar fi sa facem o alegere, vom alege zaharul intotdeauna.

mybella 1

11.09.2013, 20:33

foarte bune...si baietelului meu ii plac f mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Porcusori