Paste cu bânză burduf

de Crista_Luca in Paste, 20 Feb 2011 | 6715 vizualizari

 

La cerinţele soţului ... nu-l pot refuza niciodată... :)) ...sau cel puţin încă ...am făcut paste cu brânză burduf şi brânză topită.... au iesit foarte bune !

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste
  • 250 gr brânză burduf
  • 1 brânză topită tub cu gust de smântână - am avut eu
  • 5 lg smântână
  • pătrunjel
  • salam cu şuncă felii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu bânză burduf:

Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet, se trec sub  jet de apă rece , se storc bine.

Brânza burduf se pisează bine, se amestecă cu brânza topita, smântâna şi pătrunjelul.

Salamul se taie după preferinţă, eu l-am tăiat cubuleţe, şi se amesteca cu pastele şi compoziţia de brânzeturi.

Se serveşte cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu bânză burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de macaroane cu sunca