Foarte bune si gustoase!
Intr-o tigaie punem la incins uleiul de masline, calim ceapa taiata marunt si condimentam cu piri piri (optional) timp de 1 minut. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam baconul si amestecam din cand in cand cateva minute, apoi turnam sosul de rosii si apa, amestecam din nou si lasam sa fiarba la foc incet pana scade apa si obtinem un sos.
Intre timp punem apa la fiert cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Pastele fierte le adaugam peste sosul din tigaie, amestecam bine, mai lasam 1 minut pe foc, apoi dam deoaparte si presaram mozarella si parmezanul.
Amestecam din nou si transferam totul intr-o tava yena (nu trebuie unsa), mai presaram putin parmen deasupra si dam tava la cuptorul preincalzit la 190°C pentru 15 minute.
Pofta buna!