Noua gamă de condimente Delikat, realizate din ingrediente 100% naturale, include două categorii de produse: condimente simple şi condimente specializate. Intr-o paletă diversificată,vom găsi 20 de noi variante de condimente, special create pentru a îmbogăţi opţiunile culinare cu arome autentice, un amestec perfect de ierburi şi condimente.
Indiferent dacă alegeţi să gătiţi mâncăruri cu carne, mâncăruri de legume sau doar salate, veţi găsi combinaţia potrivită de condimente Delikat.
Cu 100% ingredient naturale, alese cu grijă, noile amestecuri de condimente şi ierburi aromatice de la Delikat sunt micul secret al marilor reţete.
O reţetă care nouă ne place mult de tot. Cu ajutorul condimentelor Delikat, cu ingrediente 100% naturale, rezultatul a fost delicios.
Pastele le-am fiert dupa instructiunile de pe ambalaj.
Kaiserul l-am taiat bucati si l-am prajit cu putin ulei, apoi l-am scos pe un prosop absorbant.
Morcovii i-am taiat rondele subtiri si i-am calit în uleiul ramas de la afumatura.
Când s-au înmuiat, am pus din nou afumatura în cratiţă, am adaugat sucul de rosii si smântâna. Am adaugat ierburile cu marar, boia, piper E u nu am adaugat si sare, afumatura fiind deja sarata.
Am lasat sa fiarba câteva clocote, apoi am oprit focul.
Am razuit cascavalul.
Am amestecat pastele cu sosul si cascavalul razuit si am pus toata compozitia într-un vas de yena (se poate folosi orice vas pentru cuptor).
Am pus vasul la cuptor la 200 de grade C, pâna când cascavalul s-a topit.
Nu trebuie lasate prea mult la cuptor, pentru ca se vor usca si vor deveni seci.
Se servesc calde.
S-aveţi poftă!