Paste cu afumatura, la cuptor

de diaconta in , 22 Iun 2018 | 4019 vizualizari

 

Noua gamă de condimente Delikat, realizate din ingrediente 100% naturale, include două categorii de produse: condimente simple şi condimente specializate. Intr-o paletă diversificată,vom găsi 20 de noi variante de condimente, special create pentru a îmbogăţi opţiunile culinare cu arome autentice, un amestec perfect de ierburi şi condimente.
Indiferent dacă alegeţi să gătiţi mâncăruri cu carne, mâncăruri de legume sau doar salate, veţi găsi combinaţia potrivită de condimente Delikat.
Cu 100% ingredient naturale, alese cu grijă, noile amestecuri de condimente şi ierburi aromatice de la Delikat sunt micul secret al marilor reţete.
O reţetă care nouă ne place mult de tot. Cu ajutorul condimentelor Delikat, cu ingrediente 100% naturale, rezultatul a fost delicios.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste farfalle (sau alte paste care va plac)
  • 2 morcovi mici
  • 200 g afumatura (Kaiser, carnaţi)
  • 150 g smântâna
  • 150 ml suc de rosii (bulion)
  • 200 g cascaval
  • Sare, piper, boia, ierburi si marar (în proportia dorita) Delikat
  • 1 lingura ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu afumatura, la cuptor:

Pastele le-am fiert dupa instructiunile de pe ambalaj.

Kaiserul l-am taiat bucati si l-am prajit cu putin ulei, apoi l-am scos pe un prosop absorbant.

Morcovii i-am taiat rondele subtiri si i-am calit în uleiul ramas de la afumatura.

Când s-au înmuiat, am pus din nou afumatura în cratiţă, am adaugat sucul de rosii si smântâna. Am adaugat ierburile cu marar, boia, piper E u nu am adaugat si sare, afumatura fiind deja sarata.

Am lasat sa fiarba câteva clocote, apoi am oprit focul.

Am razuit cascavalul.

Am amestecat pastele cu sosul si cascavalul razuit si am pus toata compozitia într-un vas de yena (se poate folosi orice vas pentru cuptor).

Am pus vasul la cuptor la 200 de grade C, pâna când cascavalul s-a topit.

Nu trebuie lasate prea mult la cuptor, pentru ca se vor usca si vor deveni seci.

Se servesc calde.

 

S-aveţi poftă!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu afumatura, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători